Over ons

Welkom bij Rubol, dé specialist in LED verlichting voor horticultuur en aquacultuur. Wij zijn gepassioneerd over het bieden van duurzame oplossingen voor de agrarische sector en zijn ervan overtuigd dat LED verlichting hier een belangrijke rol in speelt.

Bij Rubol begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste kennis en ervaring te hebben om succesvol te zijn in de horticultuur. Na meer dan 60 jaar als producent van natuurlijke geneesmiddelen actief te zijn geweest, zijn wij in november 2016 van start gegaan met onze LED verlichting voor de agrarische sector. In de afgelopen decennia hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van horticultuur. Altijd hebben wij geneesmiddelen gemaakt van verse planten en kruiden die wij zelf hebben gecultiveerd. Door deze decennialange ervaring hebben wij een zeer goed beeld gekregen van wat u als tuinder tot een succes kan maken en vooral wat er allemaal bij komt kijken.

Met deze expertise hebben wij bij Rubol LED verlichting ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van de agrarische sector. Onze LED verlichting biedt niet alleen duurzame en energiezuinige oplossingen, maar ook zeer effectieve verlichting voor uw gewassen en vissen. Wij begrijpen dat elke toepassing uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en omgeving.

Onze LED verlichting voor horticultuur en aquacultuur biedt de optimale lichtspectrum en intensiteit die nodig is voor de groei en ontwikkeling van uw gewassen en vissen. Door deze technologie kunt u sneller groeiende gewassen en gezondere vissen kweken, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart op de lange termijn door de langere levensduur en het lagere energieverbruik van LED lampen.

Bij Rubol staat de klant centraal. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitgebreide ondersteuning en advies om hen te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor hun bedrijf. Onze ervaren experts werken samen met onze klanten om hen te voorzien van de beste oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en omgeving.

Wij zijn er trots op om alleen met gerenommeerde leveranciers samen te werken en te zorgen voor een zorgvuldig samengesteld assortiment van hoogwaardige producten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze LED verlichting de perfecte oplossing is voor uw agrarische behoeften en wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en diensten. Bij Rubol zijn wij er om u te ondersteunen bij het realiseren van een duurzame, efficiënte en effectieve productie voor uw agrarische bedrijf.